KONTAKT

Ukoliko želite da mi uputite neku sugestiju ili postavite pitanje možete me kontaktirati putem kontak formulara koji se nalazi na dnu stranice.

POSLOVNA SARADNJA

Ukoliko ste kompanija ili brend i želite neku vrstu promocije na ovom blogu, mozete me kontaktirati putem kontak formulara.

USLOVI KORIŠĆENJA

Ukoliko koristite bilo koji deo bloga mikicapisezavas podrazumeva se da ste automatski prihvatili uslove korišćenja na sajtu.
Na njemu se nalaze autorski tekstovi vlasnice bloga sa linkovima i imenima drugih sajtova i brendova, autorske fotografije.

Blog mikicapisezavas ne sme se koristiti u nezakonite i nemoralne svrhe.

Posetioci mogu besplatno koristiti sadržaj ovog bloga ukoliko se slažu sa uslovima korišćenja.

Odricanje od odgovornosti

Ovim putem vlasnica bloga mikicapisezavas odriče se odgovornosti od bilo kakve štete do koje može doći korišćenjem sadržaja pomenutog bloga.

POŠTOVANJE AUTORSKIH PRAVA

Vlasnica bloga mikicapisezavas je vlasnik kompletnog sadržaja koji se nalazi na njemu, izuzev fotografija preuzetih sa tuđih sajtova što se navodi ili sajtova sa fotografijama bez autorskih prava.
Nikakav sadržaj sa sajta nesme se reprodukovati, distribuirati, koristiti na drugim sajtovima, štampati niti na bilo koji drugi način koristiti bez dozvole vlasnice bloga.

Ukoliko želite da preuzmete tekst potrebno je da zatražite saglasnost putem kontak formulara.

Nakon dobijanja saglasnosti, tekst možete koristiti uz napomenu odakle je preuzet sa pratecim linkom bloga.