Kad radno jutro ulepša Branka

Jutros ulazim u kancelariju i vidim umesto novogodišnjih, na zidu okačeni raznobojni ukrasi, no ne oni na koje smo se navikli još od Nove godine, nego novi, još šareniji i  zanimljiviji.

Prilazim bliže da ih vidim i oduševljavam se kako je koleginica ponovo osmislila i učinila da enterijer radnog prostora bude lepši i vedriji. Poređana šarena ukrasna jaja jedno do drugog sa sve zekom u sredini.

Naravno da ne moram da pogađam ko je aranžirao ove ukrasne detalje jer znam ko ima najviše talenta i strpljenja za dizajn:)

To je koleginica Branka, bankarka sa umetničkom dušom koja pored navedenog talenta ima još mnoge, poput sviranja i pevanja.

Izgleda da veći broj bankarki ima mnogo umetničkih talenata koje nema gde da ispolji pa je možda ovo spomenuto jedan malecni način za to kada je u pitanju Branka.

U svakom slučaju ulepšala nam je radni prostor, koji je,  ako se slažete samnom, vrlo bitan za bolji rad. Bar za nas estete i umetničke duše.

2 Replies to “Kad radno jutro ulepša Branka”

 1. Dara Stojanovic says: Одговори

  Draga Mikice,
  slažem se sa svim što si iznela i dodala bih još i ovo, s obzirom da sa Brankom radim od 2002. godine.

  Ukrašavanje radnog prostora, kako u „redovnim uslovima“ tako i u prazničnoj atmosferi bio je uvek način da se Branka iskaže i pokaže svoje veliko umeće i talenat. I kad je ekspozitura u pitanju, kancelarija, hodnik… naravno da je naša Branka u svaki detalj unosila sebe i želela da nam svima izmami osmeh i ulepša svakodnevnicu.

  Privilegija je raditi sa njom!

  Srdačno…

  1. Tačno tako :)! Hvala na komentaru.

Оставите одговор

%d bloggers like this: