Osvrt na 2017. godinu

Mnogo stvari mi se dešavalo u prethodnom periodu tako da nisam stigla da se posvetim blogu a kamoli napišem želje i ciljeve za 2018. godinu;)

Zato ću sad sumirati i osvrnuti se na prethodnu godinu, kao što je većina vas verujem već uradila.

Prethodna godina mi je bila značajna zbog mnogo stvari. Osvrnuću se naravno na lepe.

Promenila sam radno mesto i postala deo ekipe snova. Upoznala divne koleginice ( naročito iz 208 koje već smatram prijateljicama ).

Kupila sam stan ( doduše i venčala sa Bankom ali kada ću ako neću sada – u najboljim sam godinama;)) i uselila se u isti sa porodicom.

Kreirala sam blog 18.10.  Za manje od dva ipo meseca tj. od kreiranja do 28.12. ostvarila čitanost odnosno broj pregleda preko 11.100 iako realno nisam očekivala da će iko sem moje porodice i prijatelja čitati isti. Ostvarila saradnju sa NatjelHandMade, Nensy fashion, Passage tj. sa Jelenom, Nevenom i Saškom kojima se dopao moj senzibilitet a samim tim i blog. Hvala im na tome!

I naravno zdravlje pre svega !

Zanemariću loše stvari i komšije i nadam se da će i u narednoj godini biti puno noviteta i radosti i najviše se nadam da će se komšije odseliti:)

 

 

4 Replies to “Osvrt na 2017. godinu”

  1. Divna si! 💖

    1. Ko će ako ne moja zvončica!!💖💖💖

  2. Divno je ponovo citati tvoje zivotne price.Slazem se lose zaboravljam a dobro pamtim.Da se dobro dobrim vrati da nas ljubav i sreca prati!!! Nasa deca da su zdrava jer tada smo srecni svi bilo mladi bilo stari i kada nam je tesko setimo se toga i guramo napred bez pogovora.Volimo te Miro svi lepo je tebe imati.

    1. Hvala Goco draga! Podrska moja i drago mi je sto sam te upoznala!

Оставите одговор

%d bloggers like this: