Hobi iz detinjstva

Skoro sam pričala sa koleginicama o tome koja je šta od nas volela da radi kad je bila mala i koje smo imale hobije.

Evo npr. moja rođena sestra tj. zvončica je skupljala salvete, a znam da je imala i kolekciju novčića kao i postera izlepljenih po celom zidu dok sam npr. ja imitirajući nju kratko vreme skupljala salvete, pa šarene, ukrasne papiriće a ono što mi je pričinjavalo najveće zadovoljstvo jesu novine poput bazara, praktične žene, burde i slično koje sam gomilala kod kuće i potom seckala iz istih slike koje su mi se dopadale i čuvala u posebnoj kutiji i po potrebi lepila u pojedinim sveskama i spomenarima.

Sećam se da sam ih lepila u spomenare, one čuvene iz OŠ ko ti je SD ( super drug ) a ko DD ( dobar drug ), kao i sveske u koje sam pisala tj. prepisivala neke kratke ljubavne stihove, koje sam, sećam se dala nekom na čitanje i taj neko mi ih nikada nije vratio. Posle sam bila opsednuta zdravom hranom, kozmetikom pa sam seckala iz novina i lepila članke o tim temama u neke debele knjige.

Sve u svemu prisetismo se tok dana lepog segmenta iz našeg detinjstva. Verujem da je svako imao neki hobi u detinjstvu ako ne i sad. Koji je bio Vaš:)?

2 Replies to “Hobi iz detinjstva”

  1. Mirišljavi papirići i salvete 🙂

    1. lepo:))) Da li čuvaš kolekciju:)?

Оставите одговор

%d bloggers like this: