Outfit : Novogodišnja haljinica

Možda često spominjem pepeljugu a kako i ne bi kad sve devojčice i žene vole tu bajku;).

Nekako me i Nova godina asocira na nju. Posle rada, tokom cele godine kako kod kuće tako i na poslu, dolazi vreme da sav radni pribor odložimo i kao pepeljuga izaberemo najlepšu haljinu za doček Nove godine. A složićete se samnom, haljina mora biti baš takva da se u njoj osećamo kao pepeljuga, bajkovito i čarobno.

Već danima razmišljam o izboru haljine za doček Nove godine, no ništa ne preduzimam po tom pitanju. Baš u vreme tog osmišljavanja kreacije i haljine na facebooku ugledam jednu interesantnu stranicu dizajnerke Nevene Nićetin.

Na njenoj facebook stranici čitam da je reč o diplomiranom inžinjeru tekstila i dizajna koji više od 2o godina kreira i dizajnira modele koji odišu njenom energijom i stilom.

U pitanju je garderoba za poslovnu ženu. Ženu koja želi da 8h provedenih na poslu bude elegantna i zapažena. Za ženu koja želi da bude otmena.

To je ono što je mene na Neveninoj facebook stranici privuklo.

Moram priznati da ja pripadam toj kategoriji žena koje vole da troše na poslovnu garderobu ne samo zbog poslovnog kodeksa, već zbog ličnog osećaja. Volim da budem stilizovana, elegantna. Volim da se osećam dobro u onome što obučem. Volim da izgledam lepo kao što moram priznati volim da vidim i kod drugih isto to i sa divljenjem gledam svoje koleginice i kolege koje vode računa o svom izgledu i stilu. 100 % sam esteta nema dileme:)!

Nakon što sam videla par modela na Nensy fashion facebook stranici, nisam bila lenja da odem do butika sa malim princom. Juče smo se on i ja uputili ka Sarajevskoj ulici jer moj cilj je bio jasan;)

Butik ostavlja utisak rustike, sa stilizovanim dvosedom i stočićem, haljinama koje od svoje lepote i divnih boja samo što ne progovore „tvoja sam kupi me:)“..

U bitiku se oseća domaćinska atmosfera, oseća se energija dizajnerke i njen trud, rad i perfekcionizam. Nevena kao da se znamo 100 godina, isto majka dva dečaka, sa sličnom energijom kao i ja, sedi za radnim stolom kao prava dama koja zna šta je njena misija. A misija je da učini žene srećnim sa svojim modelima. Žena koja je puna energije, komunikativna, po malo i zagonetna kao što su i njene haljine, pokazuje mi jednu po jednu kreaciju.

Gledam ih i opipavam. Materijali prekvalitetni, pamuk, negde i svila, haljine koje zasigurno mogu da se nose godinama, zbog kvaliteta i kroja. Siva kao iz doba čarlstona me ostavlja bez daha. Nensi mi kaže da je rezervisana za kupovinu, a i ne čudi me. Potom bordo na preklop čiju ćete sliku videti, pa braon, zelena, još sivih različitih krojeva, crna svečana i napokon moja ..da odlučujem se za nju..samo moja, šarena u bojama proleća. Volim zimu ali obojiću Novu godinu u haljini sa divnim bojama.

Na slikama sam u njoj. To je ta moja novogodišnja haljinica! Žao mi je voditeljki Studia B što više neće imati priliku da je nose ( sarkastična sam;)  nije mi žao. Imaju još izbora pošto vidim da su im Nevenini modeli dragi a i ne čudi me. Te žene su vazda bile pametne i sa stilom.

Pošto sam završila sa odabirom haljine,  Nensi mi potom pokazuje svoje kreacije počevši od kaputa do košulja, (prelepe bele boje sa izuzetnim dizajnom), pantalone, komplete, marame, šalove ručno rađene i tkane i na kraju komplete a la Chanel koji nisu u mom stilu ali poznajem mnoge dame kojima bi odlično pristajale poput jedne Milice S. i Vesne D.

Shvatam da sam za sve svoje svečane prilike kao i za posao našla butik po svom ukusu. Odličan spoj dugovečnog kvaliteta i stila me ne ostavlja ravnodušnom. Naročito ne mene, koja obožavam haljine, a moram priznati da ih u poslednje vreme sve teže pronalazim jer kreiraju za moj ukus prekratke modele.

S obzirom da je Nensi odlučila da bude teta mrazica pre nego što nam  deda Mraz pokuca na vrata, odobrava 20 % popusta za 5 čitateljki koje mi se obrate putem kontakt formulara koji se nalazi na mojoj blog stranici kontakt, a do kraja 2017. svim čitateljkama odobrava sniženje od 10%.

Ukoliko niste izabrali novogodišnju haljinu, od srca vam preporučujem butik Nensy fashion. Pa da sve dočekamo 2018. kao pepeljuge na dvoru u Nensinim kreacijama;))

I posle Nove godine, za sve žene koje vole da budu elegantne i lepe na svom radnom mestu, Nevenine kreacije će im pomoći u tome.

 

OUTFIT :

Haljina : NENSY FASHION

facebook stranica : nensy fashion

instagram : nensy_fashion

Ulica : Sarajevska 61

Torba :  NatjelHandMade

facebook stranica : NatjelHandMade

instagram : natjelhandmade

 

Оставите одговор

%d bloggers like this: