Plava torba za damice – M&M

Dragi čitaoci mojih malih životnih postova, moram vam priznati da sam ja ljubitelj mode, no ne one kakvu isključivo diktiraju modni kreatori  i trendovi za određeni period, već one koja prija mom čulu vida!

Kada vidim i upoznam nekoga ko se bavi ručnim radovima, kojima želi da ulepša ovu ionako lepu žensku slovensku populaciju, još više se oduševim.

Znam koliko njihov hobi ili posao nosi sa sobom želje i truda i još više rada. Zato uvek želim od srca da pružim ruku tim stvaraocima i tako im pokažem koliko im se divim.

Pre neki dan sam pisala post o ručnom radu Seke Vučković a danas već ( sa velikim zadovoljstvom ) imam materijala da pišem drugi post o Jeleni iz Niša koja se takođe bavi ručnim radom i to TORBI.

Na njen rad sam slučajno naišla takođe na facebook stranici i pošto smo se prepoznale po senzibilitetu i stilu, obostrano smo poželele poznanstvo.

Dva dana sam čekala da mi stigne isporuka iz Niša tj. predivna plava torba sa braon ručkama. Dočekah je napokon i možda je baš zato što sam je tako dugo čekala, još više i volim;))

Sve torbe NATJEL HAND MADE se pletu od pamučnih traka i raznih su boja i veličina. Od pisma torbe do srednje veličine koja se nosi preko ramena i većih ručnih torbi. Za svaku priliku, od odlaska u šetnju Knez Mihajlovom;) do izlaska na večeru u Skadarliju. Takođe su pogodne i za posao kao i za fakultet. Za sve generacije i povode i pre svega za sve one koji žele da budu posebni a ne uniformisani.

Moja draga prijateljica i koleginica Marina i ja smo danas bile na kafi nakon što mi je torba dostavljena.

Naravno da smo htele da prošetamo moju novu drugaricu „plavu torbicu“;) Na slikama možete videti da smo to i uradile;)

Marina je jedan rakić koji je emotivan i poseban. Kao i ja obožava krpice, suknjice, haljinice pa naravno i torbice. Ona je osoba sa kojom radim deceniju i sa kojom je dovoljno da se pogledam i da znam šta misli i želi da kaže:).

Osoba koje je izuzetno duhovita i sa kojom volim da se šalim;)

Maki je uvek doterana i lepa i sa njom volim da šopingujem i verujem da ćemo više vremena provoditi u šopingu kada nam deca porastu;)

Koliko nam je prijala kafa u društvu nove torbice možete videti na slikama;)

 

OUTFIT :  Torbica NATJEL Hand Made by Jelena

 

 

Оставите одговор

%d bloggers like this: