Outfit na + 1 – Ispijanje kafice sa Ljiljom

Pre deset godina sedela sam u kancelariji sa koleginicom Ljiljom,  koja mi je vrlo brzo postala prijateljica.

Odmah sam uočila njenu prefinjenu crtu, i zaključila da je reč o jednoj kulturnoj i inteligentnoj dami. Napominjem dami, jer je u pitanju žena sa stilom koja vodi računa o svom izgledu i koja je uvek dolazila na posao elegantna ( kako mi žene umemo da kažemo „skockana“ ).

Pri tom je u pitanju žena, koja je veoma talentovana i čiji talenti su počeli da izbijaju sve više na videlo. Pre svega, ona sjajno crta. Pravi razne kreacije sa majicama odnosno raznolikim crtežima na majicama uz pomoć različitih tehnika. Osim toga ona je zaljubljenik u fotografiju i voli da fotografiše i pravi mala umetnička dela od fotografija koje napravi.

Ona je majka troje dece i upravo spada u kategoruju žena koje ovde često spominjem..Super žene!!! Zaposlena majka, uspešna žena, brižna i posvećena deci.

Nedavno mi je saopštila vest da napušta firmu i da nastavlja rad u privatnim porodičnim vodama. Dogovorile smo se da se pre toga vidimo i popijemo kafu.

Dogovor je da se vidimo i popijemo kafu u kafiću u čijoj se blizini nalazi butik ručno rađenih svilenih marama i ešarpi,  čije sam radove nedavno videla na facebook stranici i odlučila da ga posetim.

Pošto smo obe ljubitelji mode i svaka ima svoj specifičan stil odlučile smo da, pre ispijanja kafe, posetimo butik svilenih, ručno rađenih marama i ešarpi, izaberemo neke koje nam se najviše dopadaju i uradimo par fotografija onako baš kako moja prijateljica voli i najbolje ume;)

Divna gospođa, čije su svilene marame i ešarpe njen ručni rad, primila nas je sa osmehom i pokazala nam svoje radove.

U nastavku možete videti fotografije sa maramama i ešarpama koje smo nas dve izabrale a iskreno da Vam kažem izbor je fascinantan i šarolik, nije nam bilo lako da se odlučimo.

Na sebi sam imala crnu haljinu i sivi sako domaćeg brenda Ps fashion i upravo sam uz te boje našla odgovarajuće marame, kao da su samo mene čekale.

Ljilja je takođe imala sivi sako na sebi uz koji je vrlo lako pronašla odgovarajuće ešarpe.

Kako se osećala sa istim moraću da je priupitam, no znam da sam ja bila prezadovoljna, iako moram priznati marame nisu deo mog odevnog stila niti čine sadržinu mog ormana.

U jednom trenutku sam pomislila kako bi bilo dobro da sam ponela naočare za sunce, da stavim maramu oko glave i u stilu Brižit Bardo prošetam gradom;) Definitivno sam osetila neku čaroliju koja me je vodila u taj film.

Nakon razgovora sa kreatorom marama i ešarpi bila sam još više zaintrigirana celom pričom oko izrade istih jer gospođa ih izrađuje sa takvom preciznošću i ljubavlju, a da joj je pri tom to hobi a ne zanimanje. Po zanimanju je novinar a hobijem se bavi iz ljubavi.

To se na njenim maramama i ešarpama da primetiti i ta ljubav prepoznati.

Nadam se da smo Ljilja i ja uspele fotografijama koje možete videti u nastavku posta, da vam dočaramo lepotu istih.

 

Outfit kod Miki&Ljiki : 

Svilene marame i ešarpe – ručni rad

Slobodanka Seka Vučković

 

 

Оставите одговор

%d bloggers like this: