Cveće i ja

Kada su u pitanju tipične stvari kod žena kao što su ljubav prema cveću, telefonskim razgovorima, moram reći da sam ja skroz atipična..:)!

E sad da pojasnim kako i zašto. Ja cvece obožavam i uživam da ga gledam u svim njegovim divnim bojama.

Volim da ga imam u stanu, od buketa do zasađenog u saksiji, no ja ne znam da se brinem o njemu. Zaboravim da mu promenim vodu, zalijem ga i slično i obavezno mi svako uvene ili ga poklonim nekome pre nego što se to desi.

No, moram reći da obožavam unikatne cvetne aranžmana i da im se divim. Sviđa mi se rad jedne gđe Mire koja pravi mali raj od cveća. Već sam jedan post posvetila njenom aranžmanu sa suncokretima.

No, cene njenih buketa su korektne i to mi je u redu za razliku od cvećara kod kojih 1 cvet košta kao celodnevni obrok za celu porodicu. Pre neki dan smo koleginici hteli da kupimo cveće za rođendan ali kad smo čuli cenu bez razmišljanja smo se pozdravili sa prodavačicom i poklon kupili u vidu kozmetike u DM-u.

Druga atipičnost je to da ne volim da pričam telefonom..To nije važilo u mladosti, manifestovalo se tek nakon rođenja dece.

S obzirom da vremena za sebe skoro i da nemam, telefonski razgovori mi oduzimaju vreme jer mi je lista obaveza na dnevnom nivou popunjena.Poruke su mi najbolji način komunikacije jer omogućavaju brzu razmenu informacija bez razvodnjavanja teme,)

Оставите одговор

%d bloggers like this: