Ivica i Marica – premijera Akademija 28

Preko sajta „kupi me“ uzela sam dva kupona za premijeru predstave “ Ivica i Marica „.
Moram da napomenem da sam bila presrecna zbog te mogucnosti jer do sada nisam vidjala u ponudi karte za decije pozoriste preko napomenutog sajta.
Moj mali princ i ja smo veceras bili na premijernoj predstavi u Akademiji 28.

Sala je bila puna do poslednjeg mesta sto me je izuzetno radovalo, a na ulazu sam videla bar 50% kupona koje sam i ja imala.
Mozda bi sva decija pozorista trebala da omoguce ovakav vid (saradnje) prodaje ulaznica (preko sajta kupi me i slicnih) jer ne samo da omogucava znatno povoljnije cene za roditelje nego i de facto puni pozorista.

Meni je dalo nadu u bolje i lepse sutra jer roditelji uce od malih nogu decu pravim vrednostima. ( Pozoristance Puz nije reper jer je svaka predstava rasprodata ).

Predstava je bila lepa. Deca su uzivala i dobacivala glumcima neke svoje opaske.
Nije bila doslovce kao u pisanoj originalnoj banci ali je i ova obradjena verzija dobra jer na kraju vestica postaje dobra i kako rece moj mali princ “ bas mi se svidja sto je vestica postala dobra..volim kad su svi dobri“

Na kraju predstave je Ivica izasao na binu i pozdravljao se sa decicom…
Naravno da se i mali princ popeo na binu i sacekao svoj red da se pozdravi.

Jedina zamerka bi bila upucenima roditeljima koji dovode decu manju od 3-4 godine da jos malo pricekaju jer su previse mala da bi ih dugo drzala paznja pa uglavnom pricaju ili placu i pravi se buka pa se glumci katkad jedva cuju.

Za starije od 4 godine preporuka od mene i malog princa za neko subotnje posle podne jeste predstava “ Ivica i Marica “ u Akademiji 28 !

Оставите одговор

%d bloggers like this: