Povratak nadahnut inspiracijom

Moram priznati da mi je inspiracija za ponovno pisanje nakon dužeg vremena jedna plavokosa koleginica koju sam pred kraj radnog vremena srela u hodniku zgrade u kojoj radim i sa kojom sam razgovarala o nekim stinicama koje život znače pa se dotakosmo i teme bloga.

Koleginica mi je rekla kako joj se dopadaju tekstovi jer su životni i iskreni i da se divi mojoj želji da iskažem negde svoj talenat ili hobi ( kako god ga nazvali:). Bila sam joj zahvalna na lepim rečima ne samo iz razloga što prijaju, već i iz razloga što ih izgovara jedna kulturna, fina, prijatna dama. A to već nešto znači. Bar meni koja oseća ljude sličnog senzibiliteta, ceni i poštuje ih.

U nekim okruženjima, ukoliko si kulturan, fin, nasmejan, odudaraš. I onda okolina očekuje da se prilagodiš njima umesto da se oni prilagode tebi. Koliko bi samo svet bio lepši i podnošljiviji da smo svi kulturni, vaspitani, dobri i dobronamerni.

Zato kad sretnete sebi slične ukoliko spadate ovoj kategoriji „dobrih ljudi“ zagrlite ih i podržite vašu sličnost. I neka nas je više:)

Оставите одговор

%d bloggers like this: