Outfit – Na koncertu M. Ilića u teget košulji :)!

Pre nekih mesec dana pisala sam post o koncertima, na kojima sam bila, kao i na kojima nisam, a volela bih. Jedan od spomenutih jeste koncert Miroslava Ilića.

Posle izvesnog vremena od pisanja posta, stiže mi poruka od Goce unikat- magic, da me vodi na koncert M.I. To je njen poklon za mene. Sada znate zašto dodajem uz njen nadimak unikat- magic jer ona zaista to i jeste! Dobra i uvek mlada duša!

Pisala sam već i o tome da novokomponovanu muziku ne slušam i ne volim, no obožavam neke stare narodne pesme i pevače. Neki od njih su Ilić, Tozovac, Staniša Stošić. Muzika sa juga svakako uzburka moju  polujužnjačku krv i kada čujem trubače noge igraju same, a sa druge strane padam u sevdah kada čujem tamburice, iako iz Vojvodine nemam pretke;).

Približava se koncert Miroslava Ilića:). Dan pre koncerta sa porodicom  bila sam u šopingu. Spisak potrebština je poveći, naročito pred Novu godinu.

Na Banovom Brdu, u čuvenoj prometnoj Požeškoj ulici ugledah prodavnicu odeće PASSAGE !!!!

Oduševih se iz više razloga. Naime, godinama sam živela u uverenju da ovaj domaći brend više ne postoji, tačnije od kako je radnja izmeštena iz Knez Mihajlove ulice, a za pomenuti brend me vezuju divne uspomene i to baš za početak rada u Banci.

Naime, njihova radnja se nalazila i u Svetogorskoj ulici, preko puta mog tadašnjeg radnog mesta i koleginice i ja smo često, mogla bih reći i prečesto posećivale njihovu radnju.

Uvek sam bila oduševljena modelima i materijalom, a sećam se da sam imala bar pet njihovih košulja. Dve su mi i dalje očuvane, isti model u beloj i crnoj boji.

Jedna od omiljenih njihovih košulja bila mi je pamučna crvena za zimski period sa posebnim radom i mašnicama na džepovima. Od silnog korišćenja, nije više u upotrebi.

Zašto me ovaj brend razgaljuje i evocira uspomene?!:)

Kada mi je rođendan, partner i ja uglavnom idemo u centar grada da izaberem sebi neku garderobu radi kupovine. Za jedan rođendan sam izašla sa dve kese garderobe iz „passaga“. A nije ni čudo kada mi je iskustvo pokazalo da je kvalitet neprikosnoven, a svakako ono što je svima nama koji imamo porodicu i raznorazne troškove, bitno, jeste da je priuštivo.

Dopada se meni i max mara i armani no da se ne lažemo moje finansijske sposobnosti ne dosežu do tih marki, a i dugo vremena sam bila previše skromna da se od kako se zaposlih ne suzdržavam od šopinga u bilo koje vreme, pa to što kupujem mora biti isključivo kvalitetno i priuštivo, a to znači brend kome verujem i kome se rado vraćam.

E, sad da se vratim na Požešku ulicu. Sneg veje, momci me čekaju, a ja pregledam detaljno stvari. Prvo mi upadaju u oči predivni mantili no nisam zbog njih došla pa se fokusiram na cilj. Na sakoe se takođe osvrćem oduševljeno po nekoliko puta ali kažem opet sebi, nije za office, ovde si da izabereš nešto za koncert.

Izdvajam od nekoliko, po mom izboru najzanimljivijih, jednu haljinu i košulju u kombinaciji sa suknjom. Haljina je prekratka za moj ukus, godine pa i težinu. Borim se sa viškom kilograma koji sam stekla tokom 6 godina i četiri trudnoće a naročito nakon četvrte trudnoće. No, odlučila sam da ostvarim i taj svoj cilj idealne kilaže o čemu ću posebno pisati.

Defitivno moj izbor pada na teget suknju do kolena koja prati liniju tela sa crnom linijom i zanimljivim krojem i teget košulju koja me je osvojila na 1. pogled. Izgleda da smo passagove košulje i ja prijateljice za ceo život;)

Košulja je pravi izbor za koncert Miroslava Ilića. Prijatnog materijala, lepršava, moderna, sjajna da pruži komfor, a opet za estete kao ja idealan izbor. Ono što je najbitnije je, da je idealna i za posao jer mi bankarke, kako nalaže naš poslovni dress kod moramo uvek biti elegantne i lepe;) Meni to svakako prija i uživam u tome.

Na fotografijama je možete videti u kombinaciji sa crnim benetton klasičnim pantalonama.

Nadam se da Vam se ovaj outfit namenjen koncertu Miroslava Ilića dopao i da ste uživali u njemu makar delić koliko je meni prijao:)

Do sledećeg pisanja..budite luckasti;))

Pozdrav od mene i PASSAGA.

Outfit:

Teget košulja: PASSAGE

passage.rs

facebook passage fashion

 

3 Replies to “Outfit – Na koncertu M. Ilića u teget košulji :)!”

  1. Мики стварно сам изненађена како су квалитетне ствари из бутика Пасаж.Свакодневно сам у пролазу ка дому свом препорука за даме.Добро а наше!!!

  2. Draga Miki sjajno ti pristaju odevni predmeti butika Passage.Njihovo zastitno lice sto da ne.U prilici sam da cesce svratim i zaista mogu reci lepo a nase.Izbor i mogucnost kombinovanja za preporuku.

Оставите одговор

%d bloggers like this: