Blogerka ja:)

 

Kad hobi preraste u blog a blog u zadovoljstvo dobije se prava poslastica.

Za mene doduše jeste, jer minimum slobodnog vremena ispunim sa nečim što mi, ne samo pričinjava zadovoljstvo, nego i omogućava da ispoljim svoju kreativnost.

Kada sam započela sa kreiranjem bloga susrela sam se sa mnogim preprekama koje sam prevazišla na moje zadovoljstvo. Jedna od njih je bila nedovoljna tehnička obučenost za sva podešavanja koja su za blog potrebna.

Nakon što sam, bar 8o % podešavanja završila sama, uz mnogo truda i uz pomoć stranice google, i to radeći na telefonu,  obratila sam se za pomoć blogerki Kristini ( according to Kristina ) koja mi je pojasnila neke stvari. Posle sam se obratila profesionalcu Stefanu da finišira blog.

Posle tehničkog završavanja, usledilo je pitanje šta dalje..i u kom smeru treba da idem. Oko tema i samog vođenja bloga za pomoć sam se obratila poznatom blogeru Marku Tadiću koji mi je dao mnogo korisnih saveta u vezi sa tim kako funkcioniše blogerski svet. Moram priznati da mi se on i Brana najviše dopadaju. Oni najviše prijaju mom senzibilitetu i ukusu. Blog im je autorski rad i sa puno stila i ukusa!

Nakon svih saveta, odlučila sam da blog posvetim ženama i to onim ženama koje su već dovoljno sazrele i ostvarile se da mogu odlično da funkcionišu u svim ulogama u životu. Bilo kao majke, ili kao zaposlene, kao supruge, koleginice, prijateljice, komšinice, sestre, ili sve odjednom.

Naravno apsolutno je dozvoljeno a i korisno muškarcima da prate blog i učestvuju što i rade što mi je veliko zadovoljstvo.

Od 18.10. do 01.12. zabeleženo je preko 7.000 pregleda što je zaista i više nego što sam očekivala, niti sam razmišljala u tom pravcu. Želja mi je bila da kreiram blog sa akcentom na “ lifestyle“ i “  super žene “ kao mogućnost za razmenu pozitivnih rečenica pa samim tim i energija.

Kao i svaka žena, modu niti mogu niti želim da zaobiđem. Ne onu, koju, kako sam već napominjala, plasiraju, već onu u kojoj se osećaš prijatno i koja oku prija od domaće proizvodnje do benettona i disela o čijim krpicama sam u teenagerskom dobu maštala da ce mi jednog dana biti dostupne -(  i to u vreme inflacije;).

Zato se osvrćem na ručne radove, na marame, torbe, nakit, šminku, na modne kuće i brendove kojima verujem i koji mi prijaju. U kojima mogu da budem i dama i poslovan žena a i opuštena za šetnju sa decom, u kojima mogu da budem 3 u 1:)

Nisam modna blogerka koja obilazi revije žudeći za krpicama koje iste plasiraju već sam ostvarena žena koja želi da pokaže svima onima koji čitaju moje tekstove, u čemu se osećam dobro i šta mi prija. Volim originalnost i autentičnost.

Takođe ne želim da zaobiđem i temu roditeljstva u kome uživam i kulturu.

Pripadam manjini koja ne prati sadašnja aktuelna medijska i muzička plasiranja na raznoraznim programima,  pa mi je zato blog odličan izbor kad na RTSu nema ničeg zanimljivog za gledanje u kasne sate ili nemam snimljen nijedan film za gledanje. Evo npr.sinoć smo partner i ja gledali izuzetno zanimljiv film čija priča je zasnovana po istinitom događaju-( u glavnoj ulozi Tom Kruz),  o pilotu koji napušta određenu avio kompaniju da bi radio za CIA pa vremenom postaje prevoznik i za mnoge druge;) Preporuka iz prve ruke!

I tako sumirah kako i zašto se obreh u blogerke i to pod nazivom SuperŽena blogerka;) 3 u 1:)

Ukoliko imate neku sugestiju , ukoliko volite da čitate moje postove, bilo bi mi drago i zadovoljstvo da je predložite i prokomentarišete da li vam se dopada dosadašnji rad.

Takođe ukoliko me neko prepoznaje za saradnika biće mi zadovoljstvo da me kontaktira iz bilo koje oblasti mojih blogovskih tema!

 

 

 

 

2 Replies to “Blogerka ja:)”

Оставите одговор

%d bloggers like this: