Savet za puzzle kod kineza

Jedan savet za sve one koji vole da kupuju igračke kod kineza, moram skrenuti pažnju na jednu tj. konkretno kartonske puzzle.

Mali šef obožava da ređa puzzle i pošto je sve koje ima kod kuće savladao, kupovala sam mu nove u knjižari. S obzirom da ih on savlada brže nego što ja zaradim pare;) odlučila sam da odem kod kineza da pogledam koje su cene puzzli i ima li razlike sa cenama u knjižarama.

Naravno da ima. One kvalitetnije su 200 dinara a kartonske ( pritom lepo odrađene ) su 100 dinara. Srećom da sam kupila samo jedne kartonske. Kod kuće prilikom otpakivanja i odvajanja puzzli od kartona pocepalo se i jedno i drugo. I kome da reklamiraš;)?!

Nikada više ih neću kupiti kod kineza. To znam;). I pada mi na pamet sada kako bi bilo dobro da oformim neku grupu na faceu koja bi se bavila razmenom igračaka ( uz obavezno čuvanje istih ) jer je u današnje vreme nemoguće,( čak iako dete ne insistira, a roditelji to žele)  ispratiti sve dečije talente kupujući im igračke ili neophodnu opremu.

Ionako se brzo zasite nekih igračaka ili ih prosto prevaziđu pa je potrebno odložiti ih na neko vreme ili još bolje zameniti.

A možda bi najbolje bilo da postoji neka prodavnica polovnih igračaka gde možeš da dođeš i zameniš igračke svog deteta za neke druge;)

 

2 Replies to “Savet za puzzle kod kineza”

  1. Odlicna ti je ideja za menjazu! Bas sam citala neki blog, mama kaze da te skupe igracke, koje joj se dopadnu, ne kupuje u prodavnicama nego ili pozajmi ili ako nema – kupi u thrift store prodavnicama. Tako moze i da je proveri pre kupovine (nove igracke su upakovane tako da im nemas pristup), a ako deca ne zele da se igraju sa njom – sto ume da se desi, nije joj zao novaca.
    Pratim vec neko vreme subscription boxes po netu, meni je to sjajan koncept – platis clanarinu i svaki mesec ti stigne na kucnu adresu paket sa igrackama/zanimacijama rasporedjeno po temama – ne gomilas igracke, deca se lepo iznenade svaki mesec i uvek im je zanimljivo!

    1. Bravo…upravo to. Ja to radim sa drugaricama, sestrom, zaovom jer zaista je previše gomilanja i trošenja para.

Оставите одговор

%d bloggers like this: