Muž pravi najlepšu supu na svetu

Sigurna sam da svi imate ili ste imali bake koje su bile izvrsne kuvarice. Sve žene naslede koji recept od mame koja je pre toga nasledila od svoje mame i tako u krug tj. sa kolena na koleno.

Ja sam od mame naučila mnogo štošta da spremam i isto tako mi je prenela mnoge sitne kulinarske tajne koje zlata vrede;) od toga kako da se ne zalepi proja za pleh pa do savršene mere za pravljanje knedli za supu;)

No, i pore bakinih i maminih savršenih recepata i ukusnih jela, moram da priznam da niko ne pravi lepšu pileću supu od mog muža Gorana:)!

Možda mislite da je to prosta stvar, no nije. Treba znati meru za sve, od povrća, začina, pa i vrste mesa, minutaže kuvanja rezanaca..sve u detalje skrčkano strpljivo i sa ljubavlju. Zato i ispadne najlepša supa na svetu, što svaki put mali princ i ja napomenemo;) Tata pravi najlepšu supu na svetu!

2 Replies to “Muž pravi najlepšu supu na svetu”

  1. Izvini odakle je tvoj muz? Mogli bi uvesti takvih jos..mislim sto kuvaju supu..pasulj..

  2. Iz Beograda…retka vrsta izgleda…a možda i nije …možda se drugi prikrivaju..on nema taj problem i izražen super ego-mačo-balkanskog muškarca;) Želi da mi pomogne kad može jer zna koliko imam obaveza, to je sve;) Vrlo jednostavno;)

Оставите одговор

%d bloggers like this: