Lični stil

Ne znam ko je smislio pravilo da se određene boje ne slažu , npr. crna i braon ili crna i plava pa crvena i roze i slično i sa svojim pravilom napravio ustaljeno pravilo kod drugih ljudi? Ime idejnog tvorca ne znam, no znam da se ja tog pravila uopšte ne pridržavam:)?!

Ja sam uvek u životu radila onako kako osećam. Ne kako masa kaže ili kako isključivo diktira moda ( poput onih čuvenih sandala i patika sa čudnim dodacima na njima, promovisani ovog leta ). Ako se to nekom dopada naravno da treba da ih nosi ako je to u njihovom stilu, a ne zato što tako diktira moda.

Uvek me je nerviralo to sezonsko praćenje trendova. Te ovog leta su tufne u modi a sledećeg nisu, te ove zime su rombovi kao šara hit, a sledeće kao da nisu ni postojali. Takva uniformisanost me je uvek nervirala i ne smatram da treba slušati slepo druge koliko treba verovati sebi i slušati sebe.

Par puta mi se desilo da neka ženska osoba prokomentariše „znaš ne ide ti braon torba uz crne čizme“ Pitam je jel to neko pravilo koje se mora slepo slušati ili se tebi čini da ne izgleda lepo? Pa pravilo, odgovara ona. E neka hvala pravilima, meni se ovako dopada.

E onda dođe vreme kad sve ide uz sve, žene konačno mogu da se opuste i da ne kupuju obavezno uz čizme i istu boju torbe već imaju slobodu da kombinuju boje jer je tako neko novo modno pravilo došlo, umesto da su uvek slušale sebe.

Moda je divna stvar i lepo je pratiti modna dešavanja, ali po meni ne i pridržavati se trendova po svaku cenu. Treba izgraditi svoj lični stil i pratiti ga..biti sopstveni stilista.

Izbora imamo mnogo, od garderobe, nakita, obuće, šminke. Bitno je samo da budemo svoje:)!

 

2 Replies to “Lični stil”

  1. Miki a kakve su to patike i sandale sa cudnkm dodacima koje sam propustila letis da primetim…

  2. Kad dođeš u Beograd videčeš. Ne može se opisati, mora se videti.

Оставите одговор

%d bloggers like this: