Koncerti

Moram reći da mi je žao što nisam išla na mnogo koncerata do sada a imala sam želju da idem na mnoge koji su organizovani u Beogradu.
U osnovnoj školi moj prvi koncert je bio koncert “ Riblje čorbe “ i još neke predgrupe su svirale . Sećam se da je bila tolika gužva i euforija da je čak mojoj drugarici Gagi ispala patika 🙂

Priznajem da je sve lakše podnošljivo dok si mlađi, naročito kada su gužve na koncertima u pitanju.
Još nekih koncerata kojih se sećam su koncert „Neno Belana“ u Domu omladine, „Parnog valjka“ u Kombank Areni, „Garavog sokaka“ u Domu sindikata koji mi je poseban bio jer sam bila u drugom stanju i mali princ je tada sa nama slušao takođe muziku garavaca;)

Često sam kao mlađa išla na svirke grupe Radijacija u Sinagogi u Zemunu koje su bile neverovatne. Svaki put je to bio poseban doživljaj kada Sale pevač peva Bajagine pesme i pesme EKV-a.

Koncerti na kojima nisam bila a volela bih su : Bajaga, opet Riblja čorba, Kerber, Yu grupa ( mali princ ih voli ), a možda bih bila najsrećnija kada bi neko organizovao koncert gde bi udružio sve ove grupe s tim da ne pevaju previše pesama sa novijih albuma jer toliko ima materijala sa starih albuma;)

Od stranih grupa bih mogla da nabrajam u nedogled, no za njih i ne maštam toliko jer ih je teže dovesti u naš beli grad.

Od narodne muzike, žao mi je što nisam išla na koncert Tozovca i pokojnog Staniše Stošića a za Miroslava Ilića još imam prilike:)

Na koje koncerte bi vi voleli da idete?

Оставите одговор

%d bloggers like this: