Povratak u buducnost:)

Malopre sam gledala film „Naked“ i fino sam se zabavila i nasmejala.

Rec je o mladicu koji po malo nezreo i neodgovoran, treba da ozeni devojku koja je totalna suprotnost od njega.
Pred samo vencanje Bog ga vraca unazad u proslost i ne dozvoljava mu da se venca sve dok ne ispravi neke svoje greske iz proslosti koje je cinio, tj. dok ne postane svestan toga da mora da se promeni i postane zreliji i odgovorniji da bi ozenio svoju devojku koju ne zasluzuje.

Malo me podsetila tema na film „Dani mrmota“ po meni odlican film sa tako zanimljivom radnjom.

Nakon filma se zamislih kako bi bilo simpaticno da svako od nas dobije priliku da se vrati korak dva unazad i ispravi ili mozda poboljsa nesto na osnovu predjasnjeg iskustva;)

Zamislite se pa napravite sopstveni scenario…odakle bi vi krenuli i sta bi promenili;)?!

2 Replies to “Povratak u buducnost:)”

  1. Kod mene je stalno to pitanje: kad bih se vratio unazad, šta bih kod sebe promenio, šta bih uradio drugačije, koje bi to bile greške koje bih morao da ispravim? I onda se ispostavi da ne bi bilo dobro da se vrarim, jer bih uradio isto. Što ne znači da mislim da sam radio kako treba, nego sa nemam snage da uradim kako treba. I onda dobro – od svih patnji, najgora je ona koja se ponavlja, od svih, da tako kažem, najgore je ono koje svesno ponovimo.

    1. Slazem se sa Vama da je to najgora varijanta no zato je Bog u filmu vracao glavnog junaka 100 puta unazad dok ne ispravi sve svoje greske…jer ih je iznova i iznova ponavljao..dok nije shvatio da nema napred dok se ne osvrne nazad i ne ispravi greske;)

Оставите одговор

%d bloggers like this: