Cari sminke

Secam se, kada sam bila mala, sa nekih 3-4 godine, obozavala sam da uzimam sminku od starije komsinice i sminkam se sva vazna, dok me ne uhvati potpuno umazanu crvenim karminom od jednog do drugog uveta, besna zbog toga;)

Pricali su mi da joj nisam bila draga zbog tih mojih nestasluka ali to je bilo jace od mene jer sam od malena pocela da pokazujem svoju ljubav prema kozmetici i sminki:)

Dok sam radila neke tinejdzerske emisije na tv-u naucila sam od profesionalnih sminkera neke finese kod sminkanja, jer moje bledilo je uvek moralo da bude prekriveno jacom sminkom i koristila sam mnoge naucene tehnike dalje u zivotu.

Tada sam se 1. put susrela sa „max factor“ sminkom i secam se da sam pozelela da samo tu sminku koristim kada se zaposlim i omogucim sebi kupovinu iste 😉

Rodjena sestra je jednom sa putovanja donela „lancome“ rumenilo koga se i dan danas secam zbog prelepog pakovanja i kvaliteta. Svedeno a prelepo. Taj cilj zvani „lancome“ jos nisam dostigla ali stremim;)

Jedno vreme sam kombinovala i eksperimentisala sa raznim bojama senki i ruzeva jer sam obozavala da se sminkam i nikada mi nije bilo tesko da izdvojim vreme za sminkanje.

Danas se sminkam brzo, jer ujutro nemam puno vremena za spremanje za posao.

I zato kad posetim prodavnicu kozmetike poput „Lilija“ i „Jasmina“, ostanem jako dugo dok sve ne obidjem i ne pogledam sve detaljno…pa tek onda pravim siri pa uzi izbor do konacnog odabira.

I kad sumiram, izgleda da sam tipicna zena koja obozava da sopinguje cipele, garderobu, sminku, parfeme i ostalo;)

Оставите одговор

%d bloggers like this: