Zasto blog?!

Dok sam bila na porodiljskom odsustvu, cesto sam pisala neka svoja razmisljanja o raznim temama na facebook stranici i potom su usledila pitanja nekih mojih prijatelja zasto se ne oprobam sa izradom svog bloga i dam svojim tekstovima licni kutak i pecat;)?!

U tom momentu mi to nije bila primamljiva ideja s obzirom da sam u tom trenutku bila lenja za bilo kakvu inicijativu jer je beba zaokupirala svoju moju paznju;)

Pre mesec dana, neposredno pre kreiranja bloga, razmisljala sam i pitala se kako bih mogla da ispoljim svoj kreativni duh koji je zarobljen u meni vec dugi niz godina;)?

Divni ucesnici NLP edukacije kod dr Vesne Danilovac,( na kojoj sam i ja bila ucesnik) , pitali su me zasto se ne bavim stand by komedijom jer sam po njima talentovana za pomenuto;)
Ideja mi se ucinila zanimljivom i primamljivom i mozda je jednog dana i realizujem;)

Pored njih, moja divna koleginica Goca predlozila mi je da kreiram svoj blog i pisem tekstove. Dobro sam razmislila o svemu jer nije prva koja to predlaze i ohrabrila sam se i upustila u akciju kreiranja svog kutka za izrazavanje svog misljenja, iskustava i po nekog saveta;)

Ideja vodilja mi je bila da pisem sve ono sto mi je zanimljivo i o cemu razmisljam i podelim sa drugima koji naravno zele da citaju moje postove.

Onda sam ubrzo naisla na pitanja i komentare : a zasto ona to radi, sta ima od toga itd.:)?!

Najpre zelim da pomenem da moji tekstovi nisu placeni iako se spominju u njima mnogi brendovi.Ja pisem o licnom iskustvu sa odredjenim proizvodima.

Priznajem da ne bezim od reklame i sigurno je da ne bih odbila saradnju sa zainteresovanim brendovima kojima se moj blog dopadne ukoliko se naravno i oni meni dopadaju;)

I tako je nastao ovaj blog i nadam se da vam se isti dopada.

Оставите одговор

%d bloggers like this: