Puder za kosu

Sinoc naravno nisam stigla da operem kosu…sa poslom zavrsavam obicno u 16h…dok doputujem do kuce autobusom ( ako imam srece da se ne pokvari ili ne napravi neki zastoj – koji je postao uobicajen ovih dana ) , poigram sa decom, odvedem i dovedem ih sa nekih redovnih aktivnosti, napravim rucak za sutra, proleti vreme i za tren oka sat otkuca pocetak novog dana…ponoc je dosla i prosla ..

Zato ujutro vezem kosu i stavim malo bebi pudera na kosu..dovoljno da se ne zamasti i da ne pobeli 🙂 Da li postoji zena koja ne zna za ovaj trik?!

Pre izvesnog vremena frizerka me je savetovala (s obzirom da mi se na temenu kosa brzo masti), da uzmem sprej za brzo pranje kose. Poslusala sam je i sprej kupila u Liliju cijoj sam se ceni poprilicno iznenadila.

Nisam bila zadovoljna, ne samo da se boca ispraznila posle par prskanja ( a dobro je placen ) nego je i njegov sadrzaj bio puderasti prah. Po cemu je onda bolji od bebi pudera koji je daleko jeftiniji?! Zato opet kupih bebi becutan puderu, samo za retke slucajeve samopomoci kad mi zamanjka slobodno vreme da kosu operem i isfeniram;)

 

Оставите одговор

%d bloggers like this: